Het greatest hits album van David Bowie zal welgeteld één nieuw nummer bevatten, genaamd Sue (Or In A Season Of Crime).
Greatest Hits album David Bowie bevat een nieuw nummer

Dat meldt muziekwebsite NME. Het album Nothing has Changed zal in november verschijnen.
Sue (Or In A Season Of Crime) is dit jaar opgenomen met Tony Visconti, de vaste producer van de Engelse zanger. Het nieuwe nummer zal tevens los verschijnen, met de B-kant Tis A Pity She's A Whore.
Naast het nieuwe nummer van Bowie zal het greatest hits-album ook de niet eerder uitgebrachte Let Me Sleep Beside You ​bevatten, dat opgenomen werd tijdens de opnames van het album Toy.
De 67-jarige Bowie bracht zijn vorige album, The Next Day, in 2013 uit. Het was de 24e plaat van de Brit en belandde op nummer een in onder meer de Nederlandse en Britse albumlijst.

 

Maroon 5 komt naar Nederland. De band geeft een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Eerder maakte Adam Levine en zijn bandleden al bekend op wereldtournee te gaan.
De tour staat in het teken van hun album V en begint op 16 februari. De band reist voor concerten door de Verenigde Staten, daarna gaat Maroon 5 naar een aantal Europese landen om daar op te treden.

De kaartverkoop voor het concert van de Amerikaanse band in Amsterdam begint vrijdag.

Jan Smit is van plan op zijn veertigste te stoppen met muziek maken. De zanger zit dan dertig jaar in het vak en wil dan "mooi afscheid nemen".
Jan Smit stopt op veertigste met muziek maken

Dat heeft de zanger gezegd in een interview met Story.
"Dat heb ik al helemaal in mijn hoofd zitten. Dan ben ik nog in de bloei van mijn leven", aldus Smit. "Ik stop met optreden en platen maken, en ga meer op de achtergrond werken."

De 28-jarige zanger wil tegen die tijd mensen gaan begeleiden, omdat hij het gevoel heeft dat hij wel iets "om handen moet hebben". "Thuis hangen is niet mijn ding. Een bestuursfunctie bij FC Volendam lijkt mij dan ook wel eervol."
Of er tegen die tijd nog een vierde kindje is toegevoegd aan het gezin van Smit weet hij niet. "Ik zeg nooit nooit, maar ik denk dat mijn familieleven zo wel compleet is. Het moet raar lopen als er nog een vierde kind komt."